Dalaman Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı Öğrencilerinin “Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması” Başarısı

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle gerçekleştirilen ve bu yıl 18’incisi düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın Meslek Yüksekokullarını kapsayan ve içinde “Lojistik” kelimesi barındıran Program bazında “C Kategorisi” finalistleri açıklandı. Daha önceki Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, ilgili kategoride 2016, 2017 ve 2020 yıllarında yarışmaya katılıp finale yükselerek, finalde meslek yüksekokulları arasında Türkiye birincisi olmaya hak kazanmışlardır.
 
Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Haşim KAFALI’nın teşvikleri, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkan Vekili olan Öğr.Gör.Kadir AYDOĞAN’ın koordinatörlüğünde, Cem BAYHAN, Filiz AKÇIKRIK ve Betül Ayşe UYSAL’dan oluşan ekip, söz konusu 2021 yılı “18. Üniversitelerarası Vaka Yarışması” finaline birinci olarak çıkmışlardır.
 
Adı geçen öğrencilerimizi finale çıkmaları nedeniyle tebrik eder, önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan ve yarışmanın 2. etabı olan final vaka yarışmasında kendilerine başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.05.2021 14:59 Okunma Sayısı : 719

Son Duyurular