Dış Ticaret Programı tarafından Onel Gümrük Müşavirliğine teknik gezi düzenlenmiştir. 06.11.2018

Dalaman MYO Dış Ticaret programı olarak Onel Gümrük Müşavirliğine 06/11/2018 tarihinde teknik gezi düzenlenmiştir. Onel Gümrük Müşavirliği ülke çapında 10 şube ve 170’e yakın personel ile ulusal ve uluslararası çapta gümrük müşavirlik hizmetleri konusunda öncü durumda yer almaktadır.
Gezi kapsamında öğrencilere firma yöneticileri tarafından;
· Gümrük müşavirlik hizmetlerinin tanıtımı,
· Evrim Dış Ticaret Paket Programının kullanımı,
· Yaş sebze-meyve ihracatı,
· Gümrük ve dış ticarette kullanılan belgelerin neler olduğu hususlarında teorik ve uygulamalı eğitim verilmiştir.
Şirketin genel müdürü Levent Bey öğrencileri sektör ve kariyer hususlarında bilgilendirmiş olup, düzenlenen teknik gezilerin öğrencilere çok önemli katkılar sağladığını belirterek, Dalaman MYO Dış Ticaret Programının özverili çalışmalarından övgüyle bahsetmiştir. Gezi sonunda Onel Gümrük müşavirliğine okulumuz tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2019 12:24