"Dış Ticaret Sektörünün Mevcut Durumu" konulu Etkinlik gerçekleştirilmiştir.

18.03.2021 tarihinde Dış Ticaret Sektörünün Mevcut Durumu Konferansı SBS TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.  Dış Ticaret Müdürü Yasin KAYHAN tarafından gerçekleştirildi. Konferans Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI’nın 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla andığı açılış konuşması ile başladı. Sayın Kayhan’ın pandemi döneminin dış ticaret sektörünü nasıl etkilediğini ve pandemi sürecini nasıl yönettikleri ile ilgili yaptığı sunumun ardından konferans soru cevap şeklinde devam etti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz Sayın Kayhan’a dış ticaret sektörünün zorunlulukları ve avantajları ile ilgili sorular yönelttiler. Etkinlik Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Haşim KAFALI’nın katkıları için Sayın Kayhan’a teşekkürlerini takdim etmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2021 09:51