Dalaman'da Bisiklet Turu Düzenlendi

Dalaman Kaymakamlığı, Dalaman Belediye Başkanlığı, Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Dalaman Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen bisiklet turuna Dalaman Kaymakamı Mesut YAKUTA, Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Hayrettin BALCIOĞLU, Garnizon Komutanı Halil GÖKÇE, Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre GENÇ, Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Haşim KAFALI, kamu kurumlarının amirleri, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman İlçesindeki bisiklet dernekleri, Yüksekokul akademik ve idari personeli ile  öğrencilerden oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı. Dalaman Yerleşkesinden başlayan, Tigem’de portakal suyu ikramı ile devam eden bisiklet turu Kayacık Sahilinde sona erdi. Burada katılımcılara canlı müzik eşliğinde kahvaltı ikram edildi.
Bisiklet etkinliğine Kayacık Sahilinde katılan Muğla Valimiz Sayın Orhan TAVLI ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Hüseyin ÇİÇEK bisiklet turuna katılanlar ile bir araya geldi.
Daha sonra Sayın Valimiz Orhan TAVLI Dalaman Belediyesi kükürt tesislerinde ve yapımı son aşamaya gelen Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

























Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 17:13 Okunma Sayısı : 910

Son Haberler