Azami Öğrenim Sürelerini Dolduran Meslek Yüksekokullarında Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine (17.08.2018)

Üniversitemiz Senatosunun 18/07/2018 tarihli ve 545 sayılı kararı gereğince "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğrencilerinden Azami Öğrenim Sürelerini Dolduranlara Verilecek Sınav, Sınırsız Sınav ve Yarıyıl Hakkı Uygulama Esası"nın 6. maddesi uyarınca iki ek sınav hakkı ve sınırsız sınav hakkı olan öğrenci ve ders listesi aynı zamanda Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerin 1. ve 2. sınav programı ekte sunulmuştur.

/Icerik/dalamanmyo.mu.edu.tr/Duyuru/Azami Öğrencilerden İki Ek Sınava Girecek Öğrenci Listesi(2).pdf

/Icerik/dalamanmyo.mu.edu.tr/Duyuru/Azami Öğrencilerden Sınırsız Sınav Hakkı Verilecek Öğrenci Listesi.pdf

/Icerik/dalamanmyo.mu.edu.tr/Duyuru/Azami Öğrencilerin 1_ Sınav Programı.pdf

/Icerik/dalamanmyo.mu.edu.tr/Duyuru/Azami Öğrencilerin 2_ Sınav Programı.pdf