2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni 18.05.2016 Çarşamba günü yapıldı. Mezuniyet Törenine İlçemiz Kaymakamı Sayın Yılmaz ŞİMŞEK ve eşleri Sayın Dr. Çiğdem OLGUN ŞİMŞEK, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Bayram AKÇA, Belediye Başkanı Sayın Muhammet ŞAŞMAZ, Daire Amirleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Mezuniyet Töreni, mezun öğrencilerin Bayraklı kortej yürüyüşü ile başlamış olup, halk dansları gösterisinden sonra; öğrenciler adına okul birincisi Şevval EKİCİ, Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Haşim KAFALI, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bayram AKÇA, Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ ve Dalaman Kaymakamı Yılmaz ŞİMŞEK konuşmalarını yapmışlardır. 
Mezuniyet töreninde okul birincisi ve aynı zamanda Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı birincisi Şevval EKİCİ, okul  ikincisi ve aynı zamanda Lojistik Programı birincisi Ahmet KARA, okul üçüncüsü İbrahim ÜNAL, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı (İ.Ö.)  birincisi Aslıhan UZ, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı birincisi Buse ALTUN, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı (İ.Ö.) birincisi Ayşe SARI ve Dış Ticaret Programı birincisi Hazal ÖLMEZ’e plaket ve belge verilmiştir.
Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atmaları ve ikramlarla sona ermiştir.


Fotoğraflar için tıklayınız.  Daha fazla fotoğraf için tıklayınız
 

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2019 14:13

Son Etkinlikler