2018-2019 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni (12.06.2019)

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksekokulu’nun 19. Dönem mezuniyet töreni 12/06/2019 tarihinde yapılmıştır.   


Mezuniyet Törenine Dalaman Kaymakamı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü,  Dalaman Garnizon Komutanı, Dalaman Belediye Başkanı, davetliler ve öğrenci velileri katılmıştır.


Mezuniyet Töreni öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başlamıştır.  Halk oyunları gösterisinden sonra, öğrenciler adına konuşmayı okul birincileri Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencisi Fevziye POLAT ve Lojistik Programı öğrencisi Özhan ÖZKAN yapmıştır. Öğrenci Konuşmasından sonra Dalaman Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Haşim KAFALI, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin ÇİÇEK ve Dalaman Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN konuşmalarını yapmıştır.


TRUE COURSE Uçuş okuluna ait Cessna 172 tipi TC-SAA kuyruk tescilli uçak ile kaptan pilot Naci ŞENOL Meslek Yüksekokulumuz mezun öğrencilerini gökyüzünden selamlamıştır.


Mezuniyet töreninde okul birincileri Fevziye POLAT ve Özhan ÖZKAN ile birlikte dereceye giren Sidar SERTKAYA, Leyla ORHAN, Doğuş DURDU ve Batuhan ÇEKİN’e protokol üyeleri tarafından belge ve plaket verilmiştir. Ayrıca dereceye giren tüm öğrencilere Türk Hava Yolları tarafından kendilerine gidiş-dönüş pas biletleri hediye edilmiş olup, hediyeler Türk Hava Yolları Dalaman Satış Müdürlüğü Yetkilisi Cahit GÜL tarafından takdim edilmiştir.


Mezuniyet töreni öğrencilerin kep atmaları ve yapılan ikamlar ile sona ermiştir.











































 

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 18:49

Son Etkinlikler