Dalaman Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

Dalaman Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.
  
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksekokulu’nun 22. Dönem mezuniyet töreni 06/06/2022 tarihinde Dalaman Yerleşkesinde yapıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine Dalaman Kaymakamı Mesut YAKUTA, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, Garnizon Komutanı, Dalaman Belediye Başkanı, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet töreni öğrencilerin kortej yürüyüşü yaparak yerlerini almaları ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Dalaman Meslek Yüksekokulu birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Dilan BUKAN, öğrenciler adına konuşmasını yaptı.

Dalaman Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Haşim KAFALI, 1999 yılında kurulan Dalaman Meslek Yüksekokulu’nun bugün 22. Dönem mezunlarını verdiğini belirterek, toplam kayıtlı öğrenci sayısının 612 olduğunu, bugüne kadar 2125 mezun verdiğini ve bugün itibariyle de 150 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.
Törende Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, mezun öğrencileri kutlayarak, yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından Dalaman Meslek Yüksekokulu’nda dereceye giren öğrencilere plaket ve belge verildi.
Ardından tüm mezun öğrencilerimize belgeleri verildi ve öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.
Mezuniyet Törenimiz ikramlar ve müzik dinletisiyle sona erdi.













































Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 18:42 Okunma Sayısı : 989

Son Haberler