Meslek Yüksekokulumuzda 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlama Etkinliği Yapılmıştır.

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlandı
Dalaman Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu ortaklığında düzenlenen kutlama etkinliği hava muhalefetinden dolayı gecikmeli de olsa gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşmalar yapıldı, mini konser düzenlendi ve hediyeler dağıtıldı. Öğrenciler tarafından düzenlenen etkinlikte günün önemini belirten konuşmayı Dalaman Meslek Yüksekokulu’ndan Sude Başkaya, Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan Gizem Burak gerçekleştirdi. Konserde ise Dalaman Meslek Yüksekokulu’ndan Cihan Yasin Gayir, Hasan Dakni ve Sivil Havacılık Yüksekokulu’ndan Esra Arslan performans sergilediler. Etkinliğin son bölümünde ise bilgi yarışması düzenlenerek soruları bilen öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 25.12.2021 20:14 Okunma Sayısı : 508