Prof.Dr.Aslan EREN Konfesans

Dalaman Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü tarafından 29 Mayıs 2014 tarihinde Prof. Dr. Aslan EREN’in sunumuyla “Türkiye’de 2001 Krizi Sonrası Yaşanan Ekonomik Gelişmeler” konulu konferans düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin ilgi ile izlediği sunumunda değerli hocamız Prof. Aslan Eren, Türkiye Ekonomisi ile ilgili milli gelir, enflasyon, ödemeler dengesi, sosyal gelişme ve benzeri önemli makroekonomik verileri ulusal ve uluslararası karşılaştırmalar yaparak değerlendirmiştir. Ayrıca değerli Hocamız sunumunda, kişi başına düşen milli gelir açısından ülkemizin Dünya Bankası sınıflandırılmasında “düşük orta gelirli ülkeler kategorisinden” çıkartılarak “yüksek orta gelirli ülkeler kategorisine” alınmasının önemine dikkat çekmiş, diğer yandan sürdürülebilir kalkınma için tasarrufların artması gerektiğini vurgulamıştır. Dalaman Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen konferansa yoğun bir katılım olmuştur.

AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL